赢嘉中心

赢嘉中心

Amidst the bustling central business district of Beijing, lies a high end residential project developed by Vanke to showcase the best of the world to the capitals elite. Neri&Hu was commissioned to rethink the typology of a typical showflat found in almost all major Chinese cities.

It offers a journey in between the public and the private realms, showcasing a unique lifestyle translated architecturally through layers of transparency, reflection and materiality. Neri&Hu subverts the everyday by inserting an art gallery in each showflat to form the hearth of each space from which all the public space revolves around.

The visitor transitions from the gallery clad in rich dark oak into a bright and open living space of white walls and white washed oak floors. The living and dining areas were designed to offer a loft-like lifestyle with large open spaces, allowing for flexibility in entertaining, with unobstructed panoramic views of Beijing’s famed CBD.

面积
30,000平米

项目状态
建成

竣工时间

项目周期

地址
中国北京市

2012
2012第二十届亚太室内设计大奖, 中国香港室内设计协会万科大都会, 样板空间银奖